MANİSA / ALAŞEHİR - Emin Ersoy Ortaokulu

Mrt

Bu çalışmada emeği geçen okulumuzun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Süreyya UĞURLU' ya katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

AB Kod Haftası ( CodeWeek ) ekim ayının içinde uygulanan herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan etkinliktir. Tüm dünyada Kodlama Haftası olarak bilinir ve Algoritmanın temelini oluşturur.

Bu sene 8-23 Ekim'de kutlanan CodeWeek Haftası etkinliklerine, Öğretmenimiz Selda BAŞER koordinatörlüğünde planlanan tüm etkinlikleri yerine getiren anasınıfı öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle "MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI" ile ödüllendirilmiştir.

Mrt

Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eTwinning Platformunda bu sene Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra SARAÇ' ın kuruculuğunu yaptığı "Recycling For Tomorrow" ( Yarın için Geri Dönüşüm ) Projesinin tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Proje Yunanistan, Romanya ve Türkiye işbirliği ile yürütülecektir.

Ock

Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eTwinning platformunda bu sene okulumuz bir projede yer alıyor. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra SARAÇ' ın ortak olduğu T.E.A.M. Together Everyone! Be Active and Merry! projesinin tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Proje Yunanistan, Polonya, İtalya ve Türkiye işbirliği ile yürütülecektir.

Ekm

Ödüllü, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu şiir yarışmasına katılım göstermeyi unutmayalım.

YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ!

Aşure Etkinliği