MANİSA / ALAŞEHİR - Emin Ersoy Ortaokulu

Haz

Manisa'da Türkçe Seferberliği Projesi kapsamında "Veliler Okuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan ve dereceye giren velilerimize Okul Müdürümüz Ömer GÖKBULAK ve Türkçe Öğretmenlerimiz Fadime ÖZKAYA FURTANA ve Ersoy ÇOLAK tarafından ödülleri verildi.

Bu Projede emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Fadime ÖZKAYA FURTANA ve Ersoy ÇOLAK'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

T.E.A.M. (eTwinning ) Projesi kapsamında 7/A öğrencileri baharın gelişini sağlıklı yürüyüş aktivitesi ile karşıladılar. Okul çevresinde yürüyüş yaparak doğa ile iç içe vakit geçirdiler.

May

Yarın İçin Geri Dönüşüm eTwinning Projesi kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri okulda ve evdeki geri dönüştürülebilir atıklar hakkında bilgi paylaşımında bulunup, sınıfları için kendi geri dönüşüm kutularını tasarladılar.

May

Anneler Günü Kutlama Programı Okul Müdürlüğümüz tarafından hazırlanıp, Annelerimizin ve Öğretmenlerimizin katılımıyla kutlandı.

May

Yarın İçin Geri Dönüşüm eTwinning projesi kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri Dünya Su Gününde suyun önemine dikkat çektiler.Suyun önemi ve suyun değeri ile ilgili resim ve slogan hazırlayıp okuldaki musluk kenarlarına astılar ve tüm okulda farkındalık yarattılar.

May

Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında oluşturduğumuz Ramazan Kolilerimiz sahiplerine teslim edilmiştir.

Nis

Okulumuzda yapılan Öykü Yazma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere;

1'inci olana 500 TL

2'inci olana 400 TL

3'üncü olana 300 TL değerinde

Esinti spor mağazasında  harcayabilecekleri hediye çekleri verildi.

Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere de hediye çekleri verildi.

Okulumuzda Orman Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin ardından okul bahçesine meyve ağacı fidanları dikildi.

İlçe genelinde " 18 Mart Çanakkale Zaferi " konulu resim yarışması düzenlendi.

Yarışmada 3/A Sınıfında bulunan öğrencimiz Aynur ÇETİNKAYA  3. olmuştur.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.