MANİSA / ALAŞEHİR - Emin Ersoy Ortaokulu

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında İlimiz genelinde uygulanmakta olan ''Şehrim Benim Evim'' Projesi kapsamında 03.04.2024 Çarşamba günü saat 14:00'da Alaşehir Ortaokulunda bilgi yarışması yapılmıştır.Yapılan bu bilgi yarışmasına okul olarak katılım gösterdik.

Mrt

Okul müdürümüz Süleyman YARDIMCI 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında kadın öğretmenlerimize ve kadın personelimize hediyelerini takdim etti.

Mrt

Okulumuz ile Alaşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği kapsamında Alaşehir RAM danışman öğretmenleri tarafından okulumuz annelerine ''Annelik Atölyesi'' eğitimi verildi.Eğitimin sonunda okul müdürümüz Süleyman YARDIMCI tarafından eğitime katılan velilerimize hediyeler verildi.Ayrıca okul müdürü Süleyman YARDIMCI eğitimi veren öğretmenlere emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında deprem öncesi,deprem anında ve deprem sonrasında neler yapılması gerektiğiyle alakalı öğrencilerimizle birlikte etkinlikler düzenledik.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayşegül KIRKIL uygulamalı ilkyardım eğitimi verdi

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri arasında 'Sözlük Tasarım Yarışması' düzenlendi.Katılım sağlayarak dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Süleyman YARDIMCI tarafından ödülleri verildi.

Ock

Geçen sene İngilizce öğretmenimizin 6/A ve 7/A sınıfı öğrencileri ile  yürütmüş olduğu eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi Türkçe Öğretmenlerimiz Ersoy ÇOLAK ve Fadime ÖZKAYA FURTANA tarafından sınıflarımızda başarıyla uygulamaktadırlar.

Ara

Okulumuzda daha önce görev yapmış olan öğretmen ve idarecilerimizin Eğitim-Öğretim yılını kutlayarak yeni görev yerlerinde başarılar diledik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemiz geneli düzenlenmiş olan şiir yarışmasında  öğrencimiz Öykü ERSÖZ 1. olmuştur.

Kas

T.E.A.M. Together Everyone !Be Active and Merry!! (Takım hep birlikte!Aktif ve neşeli ol!! )eTwinning projesi Ulusal kalite etiketi almıştır.

Recycling For Tomorrow (Yarın için Geri dönüşüm) eTwinning projesi Ulusal kalite etiketi almıştır.

Haz

Manisa'da Türkçe Seferberliği Projesi kapsamında "Veliler Okuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan ve dereceye giren velilerimize Okul Müdürümüz Ömer GÖKBULAK ve Türkçe Öğretmenlerimiz Fadime ÖZKAYA FURTANA ve Ersoy ÇOLAK tarafından ödülleri verildi.

Bu Projede emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Fadime ÖZKAYA FURTANA ve Ersoy ÇOLAK'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.